Drevostavba bungalov svojpomoci


Drevostavba bungalov svojpomoci

7 prízemných drevostavieb k dokončení svojpomocne - lacnejší variant pre realizáciu vlastného bývania

Z životná dráha ucitela, ktorym som chcel byt azda uz v perinke, som pred hodnú Radkou rokov zbehlý do sféry casopisu o byvanie. Zo zamestnance som sa pred desiatimi rokmi stal zamestnavatelem, ale redakčnej práce zostávame verní ...

Drevostavba bungalov svojpomoci

Mate zaujem o viac informacii? Zavoláme Vám!

Obostavaný priestor u niektorych projektu z ponuky projekcne kancelarie je chybne uvedené. Na naprave usilovne pracujeme. Chyba vznikla Publikovaním chybných údajov zo strany spolocnosti Gservis sro. Ak nájdete chybu vo vypocte obstavaného priestoru kontaktujte nas. Dakujeme.

Drevostavba bungalov svojpomoci
Drevostavba bungalov svojpomoci

Preco bývať vo svojom aneb Drevostavba svojpomocne - Nenechajte sa presvedcit, ze to nejde!

Vic ako 70% svetovej populácie žije v drevostavbách všetkých možných typu. Tak drevostavba asi nebude tak spatna, ako všetci hovoria. Zo dreva sa stavia tisice rokov (niektore stavby stale stoji), na rozdiel od silikátových alebo keramických tvárnic, ktore su pouzivane neco malo okolo sto rokov. Naviac tieto moderni materialy obsahuju veľa chemikálií a jedu, napriklad mletý hliník v pórobetónu. Vyrobca Vam bude tvrdiť, že je všetko v norme, ale porad to tam je. 

Drevostavba bungalov svojpomoci

Moje vybrane prezrite si svoje vybrané projekty

4.1.2012 - drevostavba Svojpomoc sú ekonomickou variantou pre kazdeho, kto chce bývať v novem rodinnom dome, ale jeho rozpocet je obmedzený. Vsetky Montované domy je jednoduche dokoncit vlastnymi silami a ušetriť tak svoje finančné prostriedky.

Drevostavba bungalov svojpomoci

Bungalov - drevostavby na kľúč a jej vlastnosti

Vnútorné steny zahņĻajú rúrkovanie, krabicky elektroinštalácie a skrine rozvádzačom podľa PD. Sú vyrobené z FERMACELL 12,5 mm pripraveného pre vymaľovanie, kvalita povrchu zodpoveda podľa klasifikácie kvality Q2.

Drevostavba bungalov svojpomoci

Staviame jednopodlažný dom zo systemu Ekopanely neďaleko Choltice

Staval som svojpomocne asi 3 roky, potom Sťahovanie + 2 roky "drobne dorábky" okolo, ale teraz môžem povedať je vsetko hotovo. Stalo to pot, Drinu a nemožnosť sa venovať rodine, ale peniaze, ktoré by som dal navyse firme, by som si za tú dobu neušetril (nie nezarobil, ale neušetril, za nieco sa musi prubezne zit).

Drevostavba bungalov svojpomoci

Nízkoenergetický bungalov si manzelia postavili svojpomocne. Vysledok vas ohromí!

Za pasivni domy povazuje CSN 730540: 2 vykurovanie budov, u ktorych spotreba tepla na vykurovanie stanovená niektorym zo štandardizovaných vypoctu a vztiahnutá na 1 m2 podlahovej plochy vykurovanej časti neprekračuje 15 kWh za rok.

Drevostavba bungalov svojpomoci

Naučíme vás postaviť drevostavbu svojpomocne

Aj pres všetky dostupné informácie na internete je veľmi ťažké sa pustiť do stavby drevostavby bez toho, ze by ste mali nejake praktické skúsenosti. Keby som o drevostavbu vedel len to, ze sa mi libi, ze je energeticky veľmi vyhodna, a ze je to celkovo vynikajucou napad, tak by som sa s informáciami len z internetu do výstavby drevostavby svojpomocne asi len tak nepustil. 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Cenik natieračských pracu bez materialu

Dum na kluc s pozemkom