Dum na kluc s pozemkom


Dum na kluc s pozemkom

Otvorili sme pre Vas novy vzorovy rodinny dum SMART

Ponukame výstavbu lacných rodinnych domu na kluc. Mozete si u nas objednať Zdeny rodinny dom na kluc alebo drevostavby na kľúč. Cena stavby domu na kluc je zhruba od milióna korún vrátane DPH a základovej dosky.

Dum na kluc s pozemkom

Riešite nové bývanie? TAK Neplytvajte svojím časom!

Zrealizujeme pre vas projekty rodinnych domu spolocnosti Euroline, Gservis a dalsich. Vybavíme stavebni dovolené (ohlásenie stavby). Pokiaľ ale mate vlastnu predstavu, typový projekt pre vas ciastocne upravíme, alebo vam nas architekt navrhne individualne dom na mieru.

Dum na kluc s pozemkom

Staci vam len maly domček? Tipy na drevostavby pre nenarocnych alebo víkendové chalupy

Diky vašu dôveru sme uz postavili pres 23 000 rodinnych domu po celej Európe a cisla stale rastú. Rocne mame pres 500 novych spokojných majiteľov nasich domu, a toho si vážim! Pozrite si niektoré z našich realizovaných stavieb.

Dum na kluc s pozemkom

Vice informáciu: Vagnerova3@seznam.cz Tel: 739 07 07 46

Radi pre Vas sprostredkujeme výstavbu domu na kluc od renomovaných stavebnych firiem v jakekoliv lokalite. Ak nemate vlastni pozemok, nájdeme vhodnú stavebni parcelu pre dum Vasich sna. V nasej galérii ponukame velky vyber a rozne varianty domu v prevedení ako murované, tak drevostavby, pasívne domy, energeticky úsporný.

Dum na kluc s pozemkom

Vystavba domu na kluc Miskovice okr.Kromeriz

Pri úvodnom stretnuti sa porozprávate o vasu vízii budúceho bývania. Povedzte nám, aké sú Vaše požiadavky a priania, a my Vám predstavíme vsetky vyhody spoluprace s nasej spolocnosti, ktora stavia domy na kluc za najvýhodnejších podmienok na ceskom trhu.

Dum na kluc s pozemkom

Mate dotaz, podnet alebo poziadavku? Kontaktujte nas

Dokážem murovaná stavba aj drevostavby, ale take stavby z moderné stavebné materiály. Sucastou sluzieb sú geodetické práce, mereni radónu, projekt, pedologie, zameranie a zabezpecenie staveniska, vybavenie všetkých nutných povolení k získanie stavebného povolenia az po kolaudácii.

Dum na kluc s pozemkom

Postavené pres 200 domu. Kvalitni ceska firma s históriu.

Dum RACIO sme vytvorili na zaklade ziadosti nasich klientovi a je idealnym zhrnutím vsetkých ich poziadaviek. Dom je určený ako pre mlade rodiny, ktorý potrebuje priestor pre svoje deti. Zaroven je veľmi vhodny pre samostatne žijúce manzelia, ktorý túži po svojom súkromí, miste pre konicky a priestoru pre navstevy. Izby su umiestnene v oddychovej časti domu s vyhladom do záhrady alebo predzáhradku.

Dum na kluc s pozemkom

Ako postaviť dom na malej pozemku: regulácia a obmedzeni

V prvom rade na vas silnejšie doľahnú zákonné normy a regulácie miestneho stavebného úradu. V niektorých lokalitách dokonca stavbu ani nemusia povoliť, ak pozemok nema určitú minimálnu výmeru. Napriek tomu, sa realitných maklérov domnieva, že je to predávané parcela stavebne, neznamena to, ze si to mysli aj obec. Vsetky informácie si preto ešte pred kúpou overte osobne na príslušnom úrade.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Cenik natieračských pracu bez materialu

Drevostavba bungalov svojpomoci