Dodavka a montáž oceľových konštrukcií


Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

Ocelove konštrukcie, výroba a montáž oceľových konštrukcii

Zabezpečuje kompletné dodávky a montáž oceľových konštrukcií, vrátane spracovania výrobné a montážne dokumentácie, vyrobu, povrchovú upravu, dodaní na miesto určenia, montaz a poskytnuté zákazníkovi vratane odovzdávacích technicke dokumentácie (PTD).

Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

Azet.sk - na tomto Mies moze byt ai vasa firma!

Od začiatku svojej cinnosti mela firma vo svojom programe velky podiel montaze a neskôr Výroba oceľových konštrukcií najma v oblasti skladovacích, polnohospodarskych priemyselnych objektu, ktore realizovala vrátane projektovej dokumentácie. V tej dobe boli realizované náhodne vymenovanie akcie: Mlyn UNIMON Litomerice, Mlyn Malesice, Mlyn Horazdovice, Silá na obili Zichlice, Josefov, Domazlice, Mlyn Tachov a ďalšie poľnohospodárske objekty, ktoré predstavovali výroba a montáž oceľových konštrukcii, dodávky a montáž technológií pre spracovaní obilia .

Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

Dodavka a montaz hál a oceľových konštrukcií vlastni vyroby

Dodavka a montáž oceľovej konštrukcie provizórneho hangár vrátane opláštenia trapézovým plechom pre stavbu "Modernizácia KB c. 10 na koksovne Sloboda" v Ostrave - prievoz s hmotnosťou 260 ton

Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

Dodavka a montáž oceľovej konštrukcie zastreseni posypu Běstovice

Ramova konštrukcia haly sa sklada zo skrutkovaných rámu, ktorý pozdĺžne spájame pomôcť ztuzicich prvku. U vacsich oceľových hál zvára profily v nosníkoch dohromady. Vyhodou ocelove rámová konštrukcia je veľkou svetlou výškou.

Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

Vybavení výrobných hál spoločnosti SOK

Prostrednictvom nasej spolocnosti REAKTOR-SERVIS sro sa podielame na kontrolnej montazi reaktora 3 a 4 bloku JE Mochovce, príprava reaktorov k Cold Hydro a pripravte vnutroreaktorovych casti k predprevadzkovym kontrolám pro ŠKODA SLOVAKIA as a Škodou JS as

Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

Dodavka a montáž oceľových hál a opláštenie budov

Uz radu rokov patri montované konštrukcie medzi najvyhľadávanejšie riesenie pre vyrobne haly, sklady, ale take pre administrativni, sportove ci komerčných priestoroch. Hlavnými dôvodmi sú predovsetkym cenové úspory, variabilita, rýchlosť realizácie i odolnosť a bezúdržbovou vykonanie. Uz 18 rokov sa dodávka a montáž oceľových konštrukcií a hál zaoberá spolocnost ST-mont Dacice sro, ktora ponuka nove vyrobene haly na mieru ci ekonomicky menej náročný variant inštalácie renovovaných montovaných hál.

Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

Pavel Nádvorník - Panada - Práca Výrobné charakteru v strojárstve

Tiez v odbore sportovych stavieb snáď nebola postavená v tomto obdobi zadna vacsie sportovni zarizeni ci viacucelova hala bez podielu HM (Arena Vitkovice, Cyklisticky velodrom Berlin, skokanské mostíky v Tatrach, tribúny futbalových štadiónoch ...)

Dodavka a montáž oceľových konštrukcií

European Federation for welding, joining and cutting

Navrh, vyroba a montáž oceľových konštrukcií. Zaisťuje komplexné konštrukčný návrh, statické posúdenie konštrukcie, kompletnú výrobu, povrchovú upravu konštrukcie, preprave a take samotnú montaz konštrukciu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Cenik natieračských pracu bez materialu

Dum na kluc s pozemkom

Drevostavba bungalov svojpomoci