Bezpečnostné dvere ostrava


Bezpečnostné dvere ostrava

Bezpečnostných dverí Ostrava - ostravska pobočka HT Dvere

"Od HT Dvere sme si nechali nainštalovať štyri bezpečnostné dvere do nášho družstevného domu. Dverám a Pracovníkom sa neda nič vytknúť. Pracovali s nasadením, bolo vidiet, ze veci rozumie, a dobre s nami komunikovali. Je potešením pracovať s takými ľuďmi. "

Bezpečnostné dvere ostrava

Naše bezpečnostné dvere vás ochráni pred neželanými hosťami.

Vzorkovú predajňu SEPOS v Ostrave nájdete na ul. Martinovska 48, pri vjazde do areali byvaleho mäsokombinátu (na konečnej zastávke električke). V modernom prostredí si tu mozete prezriet vystavenú modely interiérových a vchodových dverí, zárubne a kovania. Zaroven vam ponúka kompletne sluzby - teda odborné poradenstvo pri výbere, zameranie, montaz, upravy dveri pod. Pripravte sa, u nas si vyberiete! Tešíme sa na vašu návštevu.

Bezpečnostné dvere ostrava

Čo je dolezite pri výbere bezpečnostných dverí?

Na vzorkovej predajni mame vystavené viac nez 20 kusu interiérových dverí, v niekoľkých odtieňoch, ktore firma SOLODOOR ponuka. A v niekoľkých typových radách SOLODOOR napr. Vertigo, Polar, Sonet, Elegance, Línia, Sima, Cristal, Gabreta, Song, Štýl, Klasik, požiarnych dverí a bezpečnostných dverí tridy 2 a 3. Nove vystavené dvere VIVA v novych dekoroch.  

Bezpečnostné dvere ostrava

Bezpečnostné a protipožiarne DVERE BEDEX

dovoľujeme si Vás upozorniť, že v poslednom čase došlo k zneužitiu dobrého mena obchodne znacky BEDEX, a to podvodným konaním podomových predajcov, ktori pod znackou dveri BEDEX ponúkalo produkty, ktore nemaju s nasej spolocnosti nič spolocneho.

Bezpečnostné dvere ostrava

Riesenie pre bytové družstvá a spoločenstvá vlastníkov

Znicenie vstupných dverí a investíciu do noveho zabezpecenia (pre zaujímavosť: Priemerná cena skody v CR je asi 100.000 Sk, ale priemernú sumu vyplatenej poisťovňou v roku 2016 je len asi 55.000 Kc)

Bezpečnostné dvere ostrava

SHERLOCK CLASSIC + K330 / 2R -2.bezpecnostni trida

Mista, na ktorých vám záleží, proste chcete mit zariadena tak, aby vam robila radosť. A preto vyrábame na objednávku. Povedzte nám, ako chcete, aby vyzerali vase nove dvere, schody, kuchynska linka alebo treba vstavané skrine, a to ostatne nechajte na nas. Zariadite vsetko potrebne - od navrhu a vymerané, cez samotnú výrobu, az po dovoz a montaz u vas.

Bezpečnostné dvere ostrava

Frýdek Místek, Český Těšín, Havirov, Trinec, Ostrava, Novy Jicin, Frenstat p / R ...

Poskytujeme kompletny servis zámočnícku pohotovosti, počnúc núdzovym otvorením dverí od bytu, auta ci domu, dalej potom montaz a servis bezpečnostných dverí a systemov v týchto lokalitách.

Bezpečnostné dvere ostrava

Nechajte si od nas spočíta cenovú ponuku ešte dnes.

Pokiaľ chcete poradiť s vyberom plastovych, drevenych, hlinikovych balkónových dverách, potom navstivte pobočky v Ostrave. Skúsení pracovníci Vam poradi a vykoná kalkuláciu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Cenik natieračských pracu bez materialu

Dum na kluc s pozemkom

Drevostavba bungalov svojpomoci