Chorvatsko domy na plazi


Chorvatsko domy na plazi

Citte sa ako doma. Ponuka viac ako 300 dovolenkovych domov v Chorvatsku

Zelate si svoju dovolenku v Chorvatsku stravit relaxovanim? Odporucame vam, aby ste si vybrali dom, kde budete sami so svojou rodinou, v tichom prostredi, daleko od mestskeho hluku a mnozstva ludi.

Chorvatsko domy na plazi

Dovolenkovy dom FHS H(4+2) Hrvace - Riviera Split - Chorvatsko

Dom je na dvoch podlaziach. Na prizemi sa nachadza obyvacia izba s rozkladacou pohovkou (140 x 200) so satelitnym prijmom. Vstup na terasu. Kuchyna (4 varne dosky, rura, umyvacka riadu, mraznicka, kavovar). Vstup do zahrady. WC a pracka. Horne poschodie - Klimatizacia. 1. izba - francuzska postel 160 x 200, 2. spalna 80 x 190 lozok, pristup na balkon. 3. spalna, 90 x 200 lozok. Kupelna s vanou / bidetom / wc. Terasa 20 m2, sedacia suprava, zahradny gril (prenosny). Vyhlad do zahrady. Garaze.

Chorvatsko domy na plazi

Apartmany a sukromne ubytovanie v Chorvatsku

Nachadza sa na severnej casti Jadranskeho mora na krizovatke Chorvatska, Talianska a Slovinska Istria ma horiace a zaujimavu historiu. Istria je najvacsim polostrovom Jadranu a jeho menom vdaka starobylemu kmenu Histri.

Chorvatsko domy na plazi

Sukromne ubytovanie na private pri mori v Chorvatsku: domy na mori

Najvacsia ponuka hotelov s najnizsimi cenami v Chorvatsku! Usetrite s planovanim dovolenky!Vyberte si ubytovanie v sukromnom apartmane a stravte dovolenku v niektorom z nadhernych miest na chorvatskom pobrezi!

Chorvatsko domy na plazi

Dovolenkove domy Chorvatsko - Dovolenkove domy s bazenom, luxusne vily

Ponuka prenájmu lacných aj luxusných domov vily s bazenom po celom pobreží Jadranu. Počas vasho pobytu neni majiteľ v objekte. Dom ci vila je len pre vas. Ak hladate dum alebo vilu pre vice rodín zvoľte apartmánové domy.

Chorvatsko domy na plazi

Hvar - krasny kamenny dom po rekonstrukcii s velkou terasou a virivkou

Spoznajte pravu atmosferu stredomoria! Ubytovanie v kamennych domoch vam priblizi bohatu historiu Chorvatska a zivot ludi, ktori Jadran obyvali v minulosti. Tradicne kamenne domy citlivo spajaju historicke vybavenie s modernou technologiou dnesnej doby, ktore bude vyhovovat vsetkym vasim potrebam.

Chorvatsko domy na plazi

Rekreacne domy a vily s bazenom v Chorvatsku

Vyberte si ubytovanie v Chorvatsku podla vasich predstav, rezervujte online a uzite si dovolenku na Jadrane. Na nasich strankach ubytovanie Chorvatsko najdete ubytovanie v sukromi, robinzonady aj hotelove komplexy.

Chorvatsko domy na plazi

Planovac trasy k letovisku: Selca - Puntinak

Odovzdanie kľúčov zabezpecuje nas ústretový personál. K dispozícii 24 hod. Denne alebo servis primo v mieste, ktorá odpovedá na vaše otázky a pomoze tipy a poznatky k Vasu prázdninovú destináciu a rezervovanému ubytovanie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Cenik natieračských pracu bez materialu

Dum na kluc s pozemkom

Drevostavba bungalov svojpomoci